Test uw kennis van noodverlichting!

Noodverlichting is er voor een veilige uitweg.

Noodverlichting is er voor een veilige uitweg. Het kan op cruciale momenten het verschil maken. Weet u alles over noodverlichting? Test uw kennis in deze 15-seconden-quiz!

 1. Noodverlichting is er om 24/7 veilig een pand te kunnen verlaten

  Noodverlichting is er om 24/7 veilig een pand te kunnen verlaten

  Als de stroom wegvalt en het ineens donker is, kan dat leiden tot paniek, desoriëntatie en angst. Noodverlichting zorgt ervoor dat mensen in elke noodsituatie de weg naar de dichtstbijzijnde uitgang snel en makkelijk kunnen vinden.

 2. Regeren is vooruitdenken; VanLien/ABB Noodverlichting is jouw partner in elke fase van je project

  Regeren is vooruitdenken; VanLien/ABB Noodverlichting is jouw partner in elke fase van je project

  Om welke bouwfase van een project het ook gaat, VanLien/ABB Noodverlichting adviseert je al meer dan 75 jaar op elk moment. Al bij de ontwerpfase van een nieuw gebouw houden onze experts dan ook rekening met toekomstige fases als installatie, beheer en renovatie.

 3. Er is noodverlichting voor elke situatie

  Er is noodverlichting voor elke situatie

  Van hotel tot kantoor en van retail tot ziekenhuis, VanLien/ABB Noodverlichting weet precies waarmee je rekening moet houden bij het ontwerpen van veilige gebouwen. Met de VanLien/ABB Noodverlichting Selectiekaart maak je per situatie snel een doordachte keuze. Zo hebben we 13 noodverlichtingsarmaturen productlijnen, 4 centrale voedingssystemen en 2 monitoringsystemen geschikt voor decentrale armaturen om combinaties mee te maken.

 4. Noodverlichting is boven alles functioneel, maar kan er ook stijlvol uitzien en passen bij het ontwerp en/of interieur van een pand

  >Noodverlichting is boven alles functioneel

  De productlijn Evago is innovatief en stijlvol. Onze expertise komt al 70 jaar samen in deze uitgebreide productlijn, die uitmunt in lichtprestatie. Het strakke minimalistische ontwerp past bij kantoren en hotels waarin design een grote rol speelt.

 5. Noodverlichting in slimme gebouwen vraagt om continue monitoring en controle

  Noodverlichting in slimme gebouwen vraagt om continue monitoring en controle

  Met DALI-noodverlichting en Naveo®Pro voldoe je aan de vereisten voor noodverlichting in slimme gebouwen. Dit systeem voert automatisch tests uit en slaat rapporten op. Zo is de status van de Noodverlichtingsinstallatie altijd inzichtelijk, veiligheid van pandgebruikers gegarandeerd én worden de onderhoudskosten dankzij de automatische bewaking beperkt.

Heb je er zin in? Start de WegWijsQuiz!

Kom maar op!